article banner

Business partners

Grant Thornton heeft een samenwerkingsverband met de volgende business partners:

Hartstichting

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. De hartstichting werkt op allerlei manieren samen met mensen die zich betrokken voelen bij hart- en vaatziekten.

Höcker Advocaten

Höcker Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in juridische procedures op basis feiten- en toedrachtsonderzoek. In samenwerking met onze Forensic services unit zijn zij in staat om voor ondernemingen kwetsbare processen zeer vakkundig te begeleiden.

HUBspot

HUBspot is een bruisend centrum voor innovatie en ondernemerschap in Leiden. Een plek waar innoverende studenten, ondernemers, investeerders, docenten en bedrijven elkaar ontmoeten en inspireren, kennis opdoen en samen ondernemen. Met als doel om Leiden innovatiever te maken.

KVK USA, Duitsland & Hong Kong

Om uw internationale groei ambities te faciliteren zijn wij lid van een aantal buitenlandse Kamers Van Koophandel. Hierdoor kunnen wij u beter ondersteunen bij het realiseren van uw groei.

  • The American Chamber of Commerce (AmCham)
  • De Deutsch-Niederländische Handelskammer (DNHK)
  • Hong Kong Kamer van Koophandel (HKKVK)

Nudge

Nudge, opgericht in 2010, is de grootste duurzaamheidsorganisatie in Nederland. Nudge is een social enterprise met een missie: Nudge wil blijvende gedragsverandering realiseren bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid. Dat doet Nudge door hen te betrekken bij projecten en campagnes die op prikkelende wijze ander gedrag stimuleren. Niet alleen bedenkt Nudge die projecten; Nudge voert ze ook uit. Het gaat Nudge om impact. Meer dan 60.000 mensen in Nederland en 300 zakelijke partners zijn lid van de Nudge-community.

Talent Cycling

Grant Thornton support de vrouwelijke talenten van TALENT Cycling in hun wielerdromen. Of ze nu willen schitteren in de bergen of furore willen maken in de massasprints; iedere droom telt.

Dat is dan ook de link tussen TALENT Cycling en Grant Thornton. Net zoals zij talent tot bloei brengen, willen wij ook talenten helpen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Door starters deel te laten nemen aan (interne) opleidingen, de Grant Thornton Traineegame én hen te stimuleren hun eigen pad uit te stippelen binnen de organisatie, proberen we iedereen het beste uit zichzelf te laten halen.

Ook komend jaar blijven wij het team sponsoren en steunen. Zij zijn een inspiratie voor ons, en onze hoop is dat de rensters uiteindelijk hun wielrendromen gaan waarmaken. Hun waarden liggen in ieder geval op de juiste plek, waardoor er geen grenzen zijn naar waar ze naartoe kunnen groeien.

Meer weten over Grant Thornton?

Neem contact op