Grant Thornton heeft een samenwerkingsverband met de volgende business partners:

FD Mediagroep

FD Mediagroep is een vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Twee grote pijlers zijn BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad. Grant Thornton is partner van De Nieuwe Kampioenen, een platform wat laat zien waar de grote kansen voor Nederlandse bedrijven liggen. Bedrijven met een grote ambitie en innovatiemorgen die een verschil kunnen maken in de sector waarin ze actief zijn.

Hartstichting

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. De hartstichting werkt op allerlei manieren samen met mensen die zich betrokken voelen bij hart- en vaatziekten.

Höcker Advocaten

Höcker Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in juridische procedures op basis feiten- en toedrachtsonderzoek. In samenwerking met onze Forensic services unit zijn zij in staat om voor ondernemingen kwetsbare processen zeer vakkundig te begeleiden.

HUBspot

HUBspot is een bruisend centrum voor innovatie en ondernemerschap in Leiden. Een plek waar innoverende studenten, ondernemers, investeerders, docenten en bedrijven elkaar ontmoeten en inspireren, kennis opdoen en samen ondernemen. Met als doel om Leiden innovatiever te maken.

KVK USA, Duitsland & Hong Kong

Om uw internationale groei ambities te faciliteren zijn wij lid van een aantal buitenlandse Kamers Van Koophandel. Hierdoor kunnen wij u beter ondersteunen bij het realiseren van uw groei.

  • The American Chamber of Commerce (AmCham)
  • De Deutsch-Niederländische Handelskammer (DNHK)
  • Hong Kong Kamer van Koophandel (HKKVK)
Meer weten over Grant Thornton? Neem contact op