article banner
Goeie vraag

Hoe voorkom ik grijze haren door alle nieuwe pensioenwetgeving?

Drs. Cor Overduin Drs. Cor Overduin

Goeie vraag

Nieuwe realiteit. Nieuwe vragen.

Elke dag horen we goeie vragen: van multinationals, familiebedrijven en het midden- en kleinbedrijf. Zoals hoe beheers je de kosten, hoe blijf ik als werkgever aantrekkelijk, welke regeling biedt de meeste value-for-money, voldoe ik aan mijn zorgplicht, hoe geef ik inhoud aan verplichtingen op het gebied van pensioencommunicatie, etc. Met alle veranderingen op pensioengebied is de wereld van werkgevers er niet eenvoudiger op geworden.

Het beste antwoord.

Wij helpen u uw bewegingsruimte en inzicht te vergroten door samen met u uw strategie en visie te bepalen op pensioengebied. Zo bepaalt u vanuit een helder vertrekpunt welke producten en regelingen daar het beste bij passen. Met een future-proof pensioenadvies als resultaat. Wij helpen u tevens met de implementatie en rusten niet voordat u een goed werkende oplossing hebt voor uw uitdagingen op pensioengebied.

Onze expertise is veelzijdig.

Met specialisten op het gebied van pensioenen, arbeidsrecht, loonbelasting, sociale verzekeringen en HRM-zaken, kunnen wij u van dienst zijn bij het bepalen van uw positie in de wereld van pensioenen. Alles onder één dak binnen één organisatie. Maak opnieuw kennis met Grant Thornton.