article banner
Goeie vraag

Kan ik de jaarcijfers van 2016 al inzien?

Pieter Visser Pieter Visser

Goeie vraag

Nieuwe realiteit. Nieuwe vragen.

Elke dag horen we goeie vragen: van multinationals, familiebedrijven en het midden- en kleinbedrijf. Vragen die een helder antwoord behoeven, zodat u kunt blijven beschikken over de bewegingsruimte die u zo hard nodig heeft. Wij helpen u uw bewegingsruimte en inzicht te vergroten door samen met u op zoek te gaan naar het beste advies.

Het beste antwoord.

Samen met u gaan we op zoek naar het beste antwoord op deze vraag. En sparren met u over bijvoorbeeld fiscale vraagstukken op het gebied van bedrijfsstructuur, een fusie of een splitsing. Of over het begeleiden van uw opvolging, overdracht of doorstart en de fiscale en estate planning voor uw holdingvennootschappen en dga's.

Onze expertise is internationaal en veelzijdig.

We baseren onze adviezen op goed onderbouwde cijfers uit het verleden, relevante best practices uit uw sector en een solide toekomstprognose, in dit geval voor 2016. Zo scheppen we voor u de bewegingsruimte die u nodig heeft. Of u actief bent in non-profit, in zakelijke dienstverlening of in technologie. En wat uw groeiambitie ook is. Maak opnieuw kennis met Grant Thornton.