article banner
Actualiteit

Van der Werff Groep, gefeliciteerd met prijs onderneming van het jaar 2014 Alphen a/d Rijn

Afgelopen donderdag is de Van der Werff Groep, klant van Grant Thornton in Alphen aan den Rijn, door de Alphense ondernemersvereniging VOA verkozen tot ’Onderneming van het jaar 2014’. Van der Werff is door een ondernemersjury en de 650 aanwezige VOA-leden die hun stem mochten uitbrengen als winnaar verkozen. “Uiteraard zijn wij er erg trots op dat ónze klant deze prijs heeft gewonnen! Gefeliciteerd nogmaals!” aldus Marcel Baks, partner bij Grant Thornton.

De Van der Werff Groep, in 1976 opgericht door 6 broers, is gespecialiseerd in infra- en milieutechnische realisaties en zette zich in 2014 onder meer op de kaart met het bouwen van onbemande tankstations en snellaadstations voor elektrische auto’s. “Ons succes hebben wij te danken aan onze innovatieve aanpak binnen een conservatieve markt”, aldus directeur Dennis van der Werff.

Dynamisch en innovatief

Marcel Baks: “Van der Werff is een onderneming die zich actief richt op kansen in de markt en hierdoor groei realiseert. Al is het in deze markt soms moeilijk nieuwe mogelijkheden te ontplooien, Van der Werff vindt altijd vernieuwende oplossingen. Een organisatie met een dynamische karakter dus! Daarom zijn wij ook zo blij dat Van der Werff eind 2014 klant bij Grant Thornton is geworden voor de controle van de jaarrekeningen, de IB én de Vpb.”

Tekst uit het nominatierapport

"De onderneming begeeft zich in een branche waar faillissementen nog steeds aan de orde van de dag zijn. Toch laat dit bedrijf een mooie groei zien. Dit bekende Alphense bedrijf heeft een gedegen H&R beleid door op te treden als leerbedrijf en draagt heel graag een steentje bij aan de totstandkoming van menig Alphens evenement. Zij kan zich succesvol aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen en weet kansen te benutten. Dit bedrijf draagt er mede toe bij dat wij in Nederland elektrisch kunnen rijden en gaat in de nabije toekomst misschien wel internationaal. Nu kunnen zij zich in Nederland in ieder geval marktleider noemen op het gebied van civiele e-mobiliteit.”