article banner
Groei

Podcast serie: Een goeie vraag verdient een goed antwoord

Grant Thornton is partner van het project De Nieuwe Kampioenen van het Financieele Dagblad. Voor het derde jaar op rij gaat Het Financieele Dagblad op zoek naar veelbelovende jonge ondernemingen met baanbrekende producten of diensten. Wij delen  met en over De Nieuwe Kampioenen en beantwoorden 'goeie vragen'. Bent u op zoek naar groei inspiratie?

Beluister onze podcasts.

Podcast 2 - Innoveren, levert dat ook belastingvoordeel op?

De vraag van vandaag: innoveren, levert dat ook belastingvoordeel op? Goeie vraag. Als we heel eerlijk zijn is innoveren natuurlijk niks nieuws: om te groeien moet je innoveren en dat vindt de Nederlandse overheid gelukkig ook. Daarom zijn er allerlei stimuleringsmaatregelen. Beluister de podcast:

Download de podcast

 

Podcast 1 - Hoeveel is een kolencentrale eigenlijk waard?

De vraag van vandaag: hoeveel is een kolencentrale eigenlijk waard? Een vraag die actueel is omdat energieleverancier Vandebron onlangs een bod deed van een miljoen op de Kolencentrale van Nuon aan de Hemweg in Amsterdam. Beluister de podcast:

Download de podcast

Bent u een dynamische organisatie?
Maak kans op een groeigesprek
Het Grant Thornton Groeirapport

 

(Be)sturen van uw organisatie naar groei

Grant Thornton heeft 6 kernuitdagingen voor groeiende organisaties geïdentificeerd. Wilt u weten wat deze uitdagingen zijn en met welke trends, ontwikkelingen en uitdagingen u te maken kunt krijgen op uw groeipad? .